Hello!! Ce se ne motim, sem letos sploh prvic nekaj slikal 🙂 Sem si vzel krajsi premor! V glavnem… vceraj sem obiskal Ptuj, ker se ze odvijajo prireditve ob letosnjem pustu. V karnevalskem sotoru sta vceraj nastopila Aki Rahimovski in Gibonni ob spremljavi Brk banda.

Pogoji za fotkanje nisi bili niti najmanj idealni. Na eni strani odra je bil varnostnik, ki si je nabijal ego z naganjanjem ljudi ven, kljub temu, da smo imeli akreditacijske kartice. Na sreco je bilo na nasprotni strani veliko bolje! Na odru je bila, poleg obicajne pred njim, tudi ograja. WTF?? Kaj so imeli v mislih? Da imel “atentator” vec dela s skakanjem cez ograje? Tako so wide objektivi po vecini lahko samo pocivali v torbi. Seveda pa je ta ograja Gibonnija celo jezila, saj je na svojih nastopih vajen odditi do obozevalcev in se rokovati z njimi.

Od tako obseznega festivala bi mogoce pricakoval kaksno malenkost vec pri sami organizaciji. Poleg tega pa so mi, za potrebe publikacije, ukradli eno fotografijo Gibonnija. Prav tako tudi Bojanu.

Pa se nekaj fotografij… Video utrinek pa sledi, upam, da se ta teden 🙂