Ce ste se vceraj peljali proti morju in se cudili, zakaj je na izvozu za Postojno taka guzva naj povem, da je zanjo “kriv” Mercator. Tudi letos so, ze 30. leto zapored, pripravili Dan Mercatorja, kamor povabijo vse svoje zaposlene. Letos so nastopili Vagabundi, Modrijani, Bajaga i Instruktori, Cuki, Ansambel Trgovci, Rebeka Dremelj, Petar Graso in Zeljko Bebek (Bijelo dugme).

Drugac pa tako… Do Postojne sva se z Urso vozila slabe tri (3) ure. Ko sva prisla pred prireditveni prostor, naju je cakal “sok”. Poleg se vedno strasne gnece na cesti je bilo na stotine avtomobilov, ki so bilo parkirani v blatu. Zraven pa se nekaj vozil, ki so te avtomobile vlekle iz tega blata.. No, sej za gledat je bilo zanimivo 🙂 Z malo iznajdljivosti pa sva midva parkirala drugje… Sicer pa na prireditvenem prostoru ni bilo nic bolje… Blato, blato in se enkrat blato.. Vsaj oder in klopi so bile pod sotorom, na tleh pa deske, tako, da ravno v blatu nismo stali. Vzdusje? Pri taki mnozici moram rect, da super. Sploh med nastopom Petra Grasa.

Pa se ena pohvala Mercatorju za super organizacijo prireditve. Sem bil prijetno presenecen! 😉

Naj povem se to, da sem bil na Mercatoriadi prvic po parih letih med publiko in ne pred odrom, kot sem navajen 😛 Niti ni bilo tako slabo, le prevec si staticen 🙂

Pa se nekaj fotografij: