Je mogoce sploh potreben kaksen komentar? Sivolasega dalmatinca verjetno vsi poznate, zato res ne bom zgubljal besed. Mogoce lahko omenim samo, da je ponovno, do zadnjega, koticka napolnil Sportno dvorano na Zlatem Polju v Kranju.

Koncert je bil dobrodelen, saj je organizator od vsake prodane vstopnice namenil 2€ Zvezi prijateljev mladine v okviru projekta Nikoli sam za otroke iz poplavljenih območij Krope in Železnikov. AC Lovse je ta znesek se podvojila, tako, da so med prvim premorom Oliverja predali cek za 8.000€! Med tem premorom je kot gostja nastopila tudi Alenka Gotar. Kaksen glas!! 🙂

Ozvocenje ok, osvetlitev pa, ceprav sem bil na zacetku skepticen, tudi. Megla in lep “backlight” pac naredijo svoje. 🙂 Oliver je navdusil tako mene, kot tudi (verjetno) vec kot 2000 obiskovalev, ki so poznali vse njegove pesmi in pri vecini tudi zapeli skupaj z njim. Po njegovem koncertu sva sla z Matjazem na brucovanje v Zeleznike, kjer pa je bila zgodba cisto drugacna in o kateri raje ne bom zgubljal besed..

Pa se en video njegovega, verjetno, najbolj znanega komada… Cesarica